Procureur voor Pulled Pork – Gekruid (ca. 1 kilo)
Onze gekruide procureur is perfect voorbereid voor een onweerstaanbare pulled pork. Mals, smaakvol en ideaal voor een echte comfortmaaltijd. Met onderstaande bereidingswijzen zet je eenvoudig een topgerecht op tafel.
Leg de gevacumeerde procureur in een pan met net niet kokend water.
Laat dit 5 uur garen.
Bewaar het kookvocht.
Trek het vlees met twee vorken uit elkaar.
Voeg naar behoefte wat van het kookvocht toe voor extra sappigheid.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveertip:
Serveer op een bolletje met een beetje BBQ-saus.
Leg de procureur in een ovenschaal met een paar klontjes boter.
Gaar 1,5 uur op 125°C.
Verpak de procureur in aluminiumfolie en zet terug in de oven op 130°C.
Laat dit 5 tot 5,5 uur verder garen.
Bewaar het kookvocht.
Trek het vlees met twee vorken uit elkaar en voeg naar behoefte kookvocht toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveertip:
Heerlijk op een bolletje met een beetje BBQ-saus.
© 2025 www.meatmyhobby.nl - Powered by Shoppagina.nl